2019 İş Planı Ödülü Yarışması

Üniversitemizin girişimcilik potansiyeli ve değerlerini ortaya çıkaracak projelerin desteklenmesi, öğrencilerin yenilik ve teknolojiye dayalı girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacıyla Genel Koordinatörlüğümüz ve KOSGEB Bartın İl Müdürlüğü işbirliğinde “İş Planı Ödülü Yarışması” düzenlenecektir.
Uygulamalı girişimcilik dersini alan ve ekte sunulmuş olan başvuru koşullarını sağlayan öğrencilerimizin katılabileceği yarışmada, KOSGEB’in belirlediği formata  uygun olarak hazırlanmış iş planları, Üniversitemizde oluşturulacak komisyon tarafından değerlendirilerek başarılı bulunan en fazla 6 (altı) adet iş planı, KOSGEB Bartın İl Müdürlüğüne değerlendirilmek üzere gönderilecek ve iş planları ilk üç dereceye giren öğrenciler, en fazla 24 (yirmi dört) ay içinde işini kurmuş olmaları kaydı ile ödüllendirileceklerdir.

Yarışmaya ait detaylı duyuru metnini aşağıda bulabilirsiniz.