“Türkçe Yeterlik Sınavı”na girecek öğrencilerin dikkatine! Students who will take the Turkish Proficiency Test at BÜ-DEM, please note!

BÜ-DEM

Bartın Üniversitesi Dil Eğitim-Öğretim Uygulama Merkezi

14.08.2017 tarihinde yapılması planlanan “Türkçe Yeterlik Sınavı”na girecek olan Bartın Üniversitesi bünyesindeki bir eğitim-öğretim programına kabul edilmiş öğrenciler ve yeterlik belgesi almak için sınava dışarıdan katılacak öğrencilerin ekteki formu doldurup en geç 12.08.2017 tarihine kadar oidb@bartin.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Diğer üniversite programlarına kabul edilmiş olup Bartın Üniversitesinden yeterlik belgesi almak isteyen öğrencilerin seviye tespit sınavına girebilmeleri için 12.08.2007 tarihine kadar Bartın Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü TC Ziraat Bankası-Bartın Hesabına TR 05 0001 0000 5253 7534 0750 01 İBAN numarasına 150.00 TL yatırmaları ve makbuzlarını sınav öncesinde idareye ibraz etmeleri gerekmektedir. Hesaba para yatırılırken açıklama kısmına Adı, Soyadı, Pasaport No bilgileri ve BÜ-DEMyazılması gerekmektedir.

BÜ-DEM Bilgi Formu için tıklayınız

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BÜ-DEM

Bartın University Language Teaching and Research Centre

Attention!

Students who will take the Turkish Proficiency Test, please note!

The foreign students of Bartın University who will take the Turkish Proficiency Test on 14 August 2017 and the foreign  students of other universities who wish to obtain a proficiency certificate in Turkish must fill out the attached form send it to oidb@bartin.edu.tr  no later than 12 August 2017.

Students accepted by other universities programs and wish to obtain the proficiency certificate in Turkish at Bartın University, must pay the fee before having the level examination. The payment must be paid to Bartın Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü TC Ziraat Bankası-Bartın Account and the IBAN Number is TR 05 0001 0000 5253 7534 0750 01. The deadline for payment is 12 August 2017. The amount of the payment is 150.00 Turkish Lira. The receipt of the payment must be send to the administration office before the exam. When depositing the payment it is required to write the Name, Surname, Passport Number and BÜ-DEM into the explanation field.

Click  aplication form

Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü Tel: +90 378 2235100 Belge Geçer: +90 378 223 50 62 E-posta: bof@bartin.edu.tr