Fakültemiz İdari Personeline Sosyal Etkinlik Düzenlendi.

Fakültemiz Yönetimi, Fakültemiz İdari Personeli için sosyal etkinlik düzenledi. Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen Durkaya, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin Palta, Fakülte Sekreteri Refik Ünver, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ali Durkaya, Doç. Dr. Gökçe Gençay ve tüm idari personel katılım sağladı. Sosyal etkinlik idari personel tarafından oldukça beğeni topladı. Dekan Durkaya “Fakültemizin sürdürülebilir yükselişinde akademik personelin yanısıra idari personelin katkıları da oldukça önemlidir. İdari personelimizin moral ve motivasyonunun yüksek olmasını oldukça önemsiyorum. Bu sosyal etkinlik ekibimize yeni katılan personelimizin kaynaşmasını sağladığı gibi tüm idari personelimizin moral ve motivasyonunu artırmıştır. Bu gibi etkinlikleri her yıl düzenlemeyi planlıyoruz. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.