Fakültemiz Mezunlarla İletişim Komisyonu 14/12/2023 tarihinde öğrencilerimizle mezunlarımızı buluşturdu. Üniversitemiz Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panelin Moderatörlüğünü Fakültemiz Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sayın Azize TOPER KAYGIN yaptı. “GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER” temalı panelde konuşmacı olarak Orman Mühendisliği Bölümü Ormancılık Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın İsmet DAŞDEMİR ile Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunları Sayın Ahmet SUNGURBEYLİ (Meset Yapı Endüstri A.Ş, Meset Restorasyon Taahhüt A.Ş, Meset Mimarlık İnş. San Tic Ltd Şti), Sayın İbrahim Emrah KALYON (Galleon Design Mobilya Şti.) ve Sayın Habip DUMLU (Kalem Orman Ürünleri İth. İhr. Tic. Ltd. Şti.) konuşmacı olarak yer aldılar, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşarak onlardan gelen soruları yanıtladılar. Ayrıca öğrencilere başarılı olmaları için geleceklerini iyi şekilde planlamaları, öğrencilik yıllarında kendilerini geliştirmeleri, en az bir yabancı dil bilmeleri, özgüvenli ve güvenilir olmaları, iş görüşmelerinde ve sonrasında yönetici konumundakilerin mezunlardan beklentileri konularında tavsiyelerde bulundular.
Etkinliğe Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Şahin PALTA, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Bülent KAYGIN, öğretim üyeleri, Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri katıldı.
Panelde konuşmacı olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşan panelistlerimiz başta olmak üzere katılım ve katkı sağlayan tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.