image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Başarısı Teşekkür Belgeleri ile Kutlandı.

TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye değer görülen Fakültemiz Öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi. Yoğun katılımlı olarak gerçekleşen etkinliğe Fakültemiz öğrencileri ve öğretim elemanları katılım sağladı. Etkinlikte projesi desteklenen yürütücü öğrencilerimize proje danışmanları tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.
TÜBİTAK-2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında, Fakültemiz öğrencilerinin yürütücü olduğu 2022 yılı 1. dönem 12, 2022 yılı 2. Dönem 7 ve 2023 yılı 1. dönem 15 olmak üzere toplamda 34 adet proje desteklenmeye değer görüldü.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA “Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarımızın devamını dilerim. İkinci olarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik ile 34 öğrencimize teşekkür belgesi verdik. İlk etkinliğimizde 30 öğrencimize teşekkür belgesi vermiştik. Böylece şu ana kadar 64 öğrencimize teşekkür belgesi vermiş olduk. 2023 yılının 2. döneminde de 26 öğrencimizin başvurusu bulunmaktadır. Bu durum sevindirici bir şekilde fakültemizdeki gerek öğrencilerimiz gerekse öğretim elemanlarımız açısından her geçen gün proje yazma kültürünün artarak tabana yayıldığını, ayrıca sürecin sürdürülebilir bir şekilde yürütüldüğünü göstermektedir. Her zaman yanımızda olarak bizlere destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Projesi desteklenen öğrenciler etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade ederken, henüz projesi olmayan öğrenciler de etkinliğin onlar için teşvik edici nitelikte olduğunu ifade ettiler. Etkinlik sonrası öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza yiyecek ve içecek ikram edildi.
  • Bartın Orman Fakültesi Öğrencileri 2209 TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde Birinci Oldu.

  • Prof. Dr. Deniz AYDEMİR TÜBİTAK TOVAG Yürütme Kurulu Üyesi Olarak Atandı

  • Bartın Orman Fakültesi ve Sağlık Bilimleri iş birliğinde AFAD - Afet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi.

  • Doç. Dr. Mertol Ertuğrul, COST Programına Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı.

  • Bartın Üniversitesinde (BARÜ) ‘Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası’nda dünya yaşamının sürdürülebilmesi için temel bir gereklilik olarak ağacın ve ormanların öneminin vurgulandığı etkinlik yoğun ilgi gördü.

  • Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri SOSYALFEST' e katıldı.

  • Fakültemiz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

  • BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi

  • BARÜ’nün projesiyle kozalaklar katma değeri yüksek ürünlere dönüşecek

  • 2024 yılının ilk Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı