Kısmi Zamanlı Öğrenci Alım İlanı

Değerli Öğrencilerimiz;

2019-2020 Akademik Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci (KZÖ) alımı başvuruları 11 Eylül 2019 tarihinde başlayıp 2 Ekim 2019 Çarşamba günü mesai bitimi sona erecektir.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yer alan kontenjan listesindeki Üniversitemiz birimlerinden yalnızca birine müracaat edebilecektir.

Öğrencilerin kısmi zamanlı olarak çalışmak istedikleri birime istenen belgelerle birlikte bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Birim bazlı kısmi zamanlı öğrenci kontenjanı listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2019-2020 Akademik Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı İş ve İşleyiş Takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları için TIKLAYINIZ.
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci Alım İlanı

• Üniversitemiz, Bartın'da aday öğrencilere tercih desteği verdi

• Üniversitemizden aday öğrencilere tercih desteği

• Orman Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencileri Teknik Gezi İçin Adana'daydı.

• Peyzaj Mimarlığında Eğitim, Sektör ve Meslek Odası Buluşması

• Kalite Koordinatörlüğü'nün çalışmaları kapsamında Fakültemizde, Eğiticilerin Eğitimi Programı düzenlendi.

• Ormancılık Haftası kapsamında "Türkiye’de Ormancılık Paneli" gerçekleştirildi.

• Sayın ÇELİKGÜR, Sayın FIRAT ve temsil ettikleri Husqvarna Türkiye Firmasından Orman Mühendisliği Bölümüne destek.

• Orman Mühendisliği Anabilim Dalı ve Bölüm Başkanlığına Atama

• MEZUNİYET' 18