Üniversitemizden aday öğrencilere tercih desteği

Üniversitemiz tarafından Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda, gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağlanıyor. Stantlar 22-23-24 Temmuz 2019 tarihlerinde saat 10.00-18.00 arasında ziyarete açık olacak.

Üniversitemiz tarafından YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Amasra’nın ardından Bartın Cumhuriyet Meydanı’na da stant açarak, gençlere tercih danışma hizmeti veriyor. Stantlarda aday öğrencilere ve ailelerine Üniversitemizin 9 fakülte, bir yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programlar anlatılıyor.

Ayrıca, ziyaretçilere üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlerinin yanı sıra ilgi ve yeteneklerine göre doğru bir şekilde yapabilmeleri noktasında destek olunuyor. Kariyer planlaması noktasında da tavsiyelerde bulunacak öğretim elemanları, üniversite tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususlarda da bilgilendirmeler yapacak.

• Bartın Orman Fakültesi öğrencilerinin proje başarısı

• Öğrencilere Yönelik Etkinlik Düzenlendi.

• Başsağlığı

• Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü Dendrometri ve Orman Amenajmanı Esasları dersleri kapsamında arazi uygulamaları gerçekleştirildi.