2022-2023 Bahar dönemi Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay geçiş sonuçları

2022-2023 Güz dönemi Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay geçiş sonuçları açıklanmıştır. Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kayıtlarını Bartın Orman Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri birimine şahsen gelerek veya bof@bartin.edu.tr mail adresinegöndererek yaptıracaktır.

Orman Mühendisliği Bölümü Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

Asıl Kayıt Tarihi 13.02.2023 17.02.2023
Yedek kayıt tarihi 20.02.2023 22.02.2023

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler
1- Öğrenci Belgesi
2-Transkript ( Onaylı-Elektronik imza)
3-
Ders İçerikleri  (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini aşağıda iletişim menüsü altında yer alan fakülte/yüksekokula ait mail adresine göndermelidir.)
4- Başvuru Formunun Çıktısı.
5- Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge.
6- Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka (Sadece İkinci Üniversitesini Bartın Üniversitesinde okuyacak öğrenciler yatıracaktır.)

Kesin Kayıt dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.
Kesin Kayıt İşlemleri sırasında Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebindebulunmayı unutmayınız.