2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Çift Anadal - Yandal Başvuru Sonuçları

2023-2024 Bahar döneminde Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümüne başvuran öğrencilerin Çift anadal ve Yandal  başvuru sonuçları belirlenmiştir.

Orman Mühendisliği Bölümü Çift Anadal Başvuru sonucu için TIKLAYINIZ

Orman Mühendisliği Bölümü Yandal Başvuru sonucu için TIKLAYINIZ

Kayıt hakkı kazanan adaylar başvuru dilekçesi ile birlikte 15-18 Şubat 2024 tarihlerinde Fakültemiz öğrenci işlerine şahsen başvuru yapacaktır.

Çift Anadal kayıt dilekçesi için TIKLAYINIZ

Yandal kayıt dilekçesi için TIKLAYINIZ

Kayıtları yapılan öğrenciler 15-18 Şubat 2024 tarihleri arasında arasında UBYS kullanıcı adı ve şifreleriyle ubys.bartin.edu.tr adresinden ders kaydı yapacaklardır. Ders kaydı danışmanın onayı ile tamamlanacaktır. Ancak; danışman tarafından eklenecek ya da değiştirilecek dersler olması halinde ders kaydı danışman tarafından öğrencinin onayına gönderilecektir. Öğrenci, danışmanın eklediği ya da değiştirdiği dersleri onayladıktan sonra tekrardan ders kaydını danışman onayına gönderecektir.