2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Çift Anadal - Yandal Başvuru Sonuçları

2023-2024 Güz döneminde Fakültemiz bölümlerine başvuruan öğrencilerin Çift anadal ve Yandal  başvuru sonuçları belirlenmiştir.

Orman Mühendisliği Bölümü Çift Anadal Başvuru sonucu için TIKLAYINIZ

Orman Mühendisliği Bölümü Yandal Başvuru sonucu için TIKLAYINIZ

Orman Endüstri Mühendisliği Çift Anadal Başvuru sonucu için TIKLAYINIZ

Fakültemiz bölümlerine kayıt hakkı kazanan adaylar başvuru dilekçesi ile birlikte 05 Ekim-09 Ekim 2023 tarihlerinde Fakültemiz öğrenci işlerine şahsen başvuru yapacaktır.

Çift Anadal kayıt dilekçesi için TIKLAYINIZ

Yandal kayıt dilekçesi için TIKLAYINIZ

Kayıtları yapılan öğrencilerin 05 - 09 Ekim 2023 tarihleri arasında arasında UBYS kullanıcı adı ve şifreleriyle ubys.bartin.edu.tr adresinden ders kaydı yapacaklardır. Ders kaydı danışmanın onayı ile tamamlanacaktır. Ancak; danışman tarafından eklenecek ya da değiştirilecek dersler olması halinde ders kaydı danışman tarafından öğrencinin onayına gönderilecektir. Öğrenci, danışmanın eklediği ya da değiştirdiği dersleri onayladıktan sonra tekrardan ders kaydını danışman onayına gönderecektir.