Azami Süreyi Aşan Öğrenciler Hakkında Bilgilendirme!!

Fakültemiz bölümlerinde öğrenim gören ve azami süreyi tamamlayan öğrencilere, (14 dönem sonu itibarıyla) hiç almadığı, devamsızlıktan kaldığı,” harf notuyla başarısız olduğu bütün derslerden iki ek sınav hakkı verilecektir. Ek sınavlar Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar gereği yüz yüze yapılacaktır.
İlgililere önemle duyurulur.

Başvuru Tarihleri  : 17-21 Temmuz 2023 Saat 17:30

Başvuru Şekli       : Dilekçe (Şahsen veya posta ile)

Not: Belirtilen tarihlerden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Ek sınavlara girmek isteyen öğrencilerimiz, başvuru için aşağıda belirtilen "FRM-0082 Ek Sınav Müracaat Formu"nu doldurup danışmanlarına onaylattıktan sonra aşağıda belirtilen mail adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

Öğrenciler dilekçelerini e posta ile gönderecekler ise;  akiper@bartin.edu.tr adresine veya bof@bartin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bu duyuru TEBLİĞ niteliğinde olup ayrıca öğrencilere yazılı tebliğ yapılmayacaktır.

EKLER:
1- Ek sınav başvuru FRM-0082 Ek Sınav Müracaat Formu için TIKLAYINIZ.

2-Üniversitemiz Akademik Takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ