Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Muafiyet Sınavı Hakkında

2023-2024 Akademik Yılı TBT181-TBT185-Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi muafiyet sınavı 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat: 10:00’da yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Sınavlara dersi ilk defa alacak öğrenciler ile dersi daha önceden alıp başarısız olmuş öğrenciler girebilir. Dersi yükseltmeye alan öğrencilerimiz muafiyet sınavlarına giremezler. Bu öğrencilerimiz sınavlara girseler bile sınavları GEÇERSİZ sayılır.

• Muafiyet sınavlarına girmek tercihe bağlıdır. Sınavlara katılım zorunluluğu yoktur. Sınavlara derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler katılabilirler.Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin birimlerine başvurmaları gerekmektedir.
  • Sınavların tamamlanması sonrasında yapılacak değerlendirmeler neticesinde “muaf” sayılacak öğrencilerin listesi Fakültemiz web sayfasında duyurulacaktır.
  • Sınava başvuru yapacak öğrencilerimizin dilekçelerini en geç 02 Ekim 2023 tarihi mesai bitimine kadar bof@bartin.edu.tr adresine İmzalı olarak göndermeleri gerekmektedir. Muafiyet Sınavı Başvurusu Dilekçe Örneğini indirmek için TIKLAYINIZ
Sınav Tarihi: 04 Ekim 2023

Sınav Saati: 10:00