2022-2023 Güz dönemi Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay geçiş sonuçları açıklanmıştır. Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kayıtlarını Bartın Orman Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri birimine şahsen yaptıracaktır.

Orman Mühendisliği Bölümü Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

Asıl Kayıt Tarihi 22.08.2022 26.08.2022
Yedek kayıt tarihi 29.08.202 02.09.2022

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler
1- Öğrenci Belgesi
2-Transkript ( Onaylı-Elektronik imza)
3-
Ders İçerikleri  (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini aşağıda iletişim menüsü altında yer alan fakülte/yüksekokula ait mail adresine göndermelidir.)
4- Başvuru Formunun Çıktısı.
5- Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge.
6- Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka (Sadece İkinci Üniversitesini Bartın Üniversitesinde okuyacak öğrenciler yatıracaktır.)

Kesin Kayıt İşlemleri sırasında Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebindebulunmayı unutmayınız.