8. Kariyer ve İstihdam Günleri

Kariyer Merkezimiz ile Çalışma ve İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü işbirliğiyle, 24-25 Mayıs 2022 tarihlerinde Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü Kütüphane Binası Konferans Salonu'nda '8. Kariyer ve İstihdam Günleri' düzenlenecektir. Sizleri de Kariyer Günü etkinliğinde aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Kariyer Günleri programını ve tanıtım görsellerini ekte bilgilerinize sunarız. Kariyer Günleri kapsamında programda yer alan konuşmacılar haricinde farklı sektörden pek çok işverenin katılacağı etkinlikte stant açan firmalar öğrenci ve mezunların sorularını yanıtlayarak özgeçmiş alışverişinde bulunup, iş başvuruları alacaklardır.

Ayrıca, 24 - 25 Mayıs 2022 tarihlerinde Kutlubey Kampüsü Kütüphane Binası Konferans Salonunda düzenlenecek olan '8. Kariyer ve İstihdam Günleri' etkinliği için her iki günde sabah saat 10.00 ve öğlen saat 13.00 olmak üzere günde iki kere Ağdacı Kampüsü Girişinden Kutlubey Kampüse gitmek üzere otobüs kaldırılacaktır.