Bütünleme Sınavı Not Yükseltme ve Tek Ders Sınavı Duyurusu

Üniversitemizde 2021-2022 akademik yılı güz döneminde gerçekleştirilecek olan Bütünleme Sınavına Not Yükseltmek amacıyla girecek ve Lisans Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları Fakültemiz Öğrenci İşlerine şahsen veya ıslak imzalı olarak edilmen@bartin.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bu bağlamda;
1- 25 Ocak-01 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bütünleme Sınavlarına “not yükseltmek”amacıyla girecek olan öğrencilerin başvuruları, 20-24 Ocak 2022 tarihleri arasında edilmen@bartin.edu.tr  e-posta adreslerine gönderecekleri dilekçe (Ek-1 FRM-0095 Not Yükseltme Amacıyla Bütünleme Sınavına Girme Talep Formu) ile gerçekleştirilecektir.

2- 09 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı”na girecek olan öğrencilerin başvuruları, 4-8 Şubat 2022 tarihleri arasında dolduracakları dilekçe (Ek-2 FRM-0106 Tek Ders Sınavı Başvuru Formu) ile gerçekleştirilecektir. “Lisans Tek Ders Sınavı” başvurusuna; sınava girme şartı taşıyan ve birim web sayfalarında ilan edilecek “Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listesi” nde yer alan öğrenciler yapacaktır. Listelerde yer almayan öğrencilerin başvurmaları halinde başvuruları incelenerek Tek Ders Sınavına girme şartını taşımayanlar kabul edilmeyecektir.