Eksik Evrakla Kayıtlanan Uluslararası Öğrencilerimiz Hakkında Duyuru (ÖNEMLİ)

Fakültemiz programlarına kayıtlı uluslararası öğrencilerimizin kayıtları esnasında eksik belgesi olanların kayıtları “Şartlı Kayıt” olarak yapılmıştır. Bu şekilde kayıtlanan öğrencilerin, özellikle aşağıda belirtilen belgeleri 2021-2022 Akademik Yılı bahar dönemi ders kayıt haftasına kadar (14 Şubat 2022 tarihinden önce) kayıtlı oldukları fakültemiz öğrenci işleri birimine şahsen ya da posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Belgelerini tamamlamayan öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır.  Eksik belgesi bulunan bütün uluslararası öğrencilerimizin akademik danışmanları ve fakültemiz öğrenci işleri birimi ile iletişime geçerek "ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BELGE KONTROL FORMU" nu imzalamaları ve eksik belgelerini tamamlamaları büyük önem arz etmektedir.

1- Diplomanın aslı ve onaylı Türkçe tercümesi
2- Transktript Belgesinin Aslı ve Türkçe Tercümesi
3- Diploma denklik belgesinin aslı
4- Varsa ikamet belgelerinin fotokopisi