"Öğrenci Projelerinde Hazırlık ve Uygulama Süreçleri" Semineri

15 Mayıs 2020 tarihi 14.00 - 16.00 saatleri arasında Yozgat Bozok Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA tarafından internet üzerinden video konferans yöntemiyle "Öğrenci Projelerinde Hazırlık ve Uygulama Süreçleri " konulu  online bir seminer düzenlenecektir.

Seminer Google meet video konferans programı üzerinden gerçekleştirilecek olup, etkinlik ID ve şifre bilgisi, katılım talebinde bulunan öğrencilerimize etkinlik günü gerçekleşme saatinden önce e-posta yoluyla gönderilecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerinizin 12 Mayıs 2020 saat 17.00' ye kadar Ad/Soyad//Fakülte/Bölüm/E-mail/Tel bilgilerini pto@bartin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.