TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları: 2022 Yılı Başvuruları ve Hazırlık Semineri

YARIŞMA İLANI

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları düzenlenmektedir. 2022 yılında onuncu kez düzenlenecek olan söz konusu yarışmanın ilanı www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresinde yayınlaşmış olup, başvurular 12 Mayıs 2022 tarihine kadar e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak alınacaktır.

Akıllı Şehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik kategorilerinde düzenlenmekte olan yarışmamızın ilanı www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresinde yayınlaşmış olup, başvurular e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak alınmaktadır. Bu kapsamda ön lisans ve lisans öğrencilerinizin yarışmaya hazırlamış oldukları projelerle ve ya yarışmanın düzenlendiği kategorilerindeki lisans bitirme projeleriyle yarışmaya başvuruda bulunabileceklerdir.

SEMİNER DAVETİ

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca ön lisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla Akıllı Şehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik kategorilerinde 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları düzenlenmektedir. Bu kapsamda söz  konusu yarışma hakkında bilgilendirme yapmak üzere Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÜLER tarafından 25 Nisan 2021 Pazartesi günü  saat 13:00’de  zoom programı üzerinden online olarak "TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları: 2022 Yılı Başvurularına Hazırlık" semineri düzenlenecektir. Söz konusu seminere tüm öğretim elemanlarımız  ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer Linki:

Toplantı Kimliği: 960 1345 5154