image/svg+xml
image/svg+xml

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde “Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” Sloganı ile Fidanlar Toprakla Buluştu

Türkiye genelinde her yıl 11 Kasım’da kutlanan "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında “Geleceğe Nefes İnsanlığa Nefes” fidan dikim etkinliği bu yıl Bartın-Amasra yolu üzerindeki Uğurlar Köyü yol ayrımında gerçekleştirildi.
Yapılan etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA, Değerli Hocalarımız Prof. Dr. Ali DURKAYA, Prof. Dr. Bülent KAYGIN, Prof.Dr. Azize TOPER KAYGIN ve Fakülte Sekreteri Hülya ERSAL katılım sağlamıştır.
Fakülte olarak, Milli Ağaçlandırma Günü'nün hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm bireylere içten teşekkürlerimizi sunarız. Sürdürülebilir bir çevre ve yeşil bir gelecek adına bu tür etkinliklerin her yıl desteklenerek yaygınlaştırılmasının büyük önem taşıdığına inanıyoruz.
  • Bartın Orman Fakültesi, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü’nü Coşkuyla Kutladı.

  • Öğrencimiz Erasmus+ Eğitim Programı ve Staj Deneyimlerini Paylaştı

  • Fakülte Kurulu, Çift Anadal ve Yandal Kontenjanlarını Değerlendirdi.

  • Bartın Orman Fakültesi 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • ORMAN FAKÜLTELERİ DEKANLARI ANTALYA’DA BİR ARAYA GELDİ.

  • Bartın Orman Fakültesinden Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan KESKİN’e Ziyaret

  • Fakülte Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi: Fakültemiz Amfi İsimleri Güncellendi.

  • Mezunumuz Serkan KARAKURT’a Yeni Görevinde Başarılar Dileriz

  • "2025’in İlk Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

  • Fakültemizden Büyük Başarı: TYÇ Logo Onayı Alındı!