2024 yılının ilk Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Birimimiz 2024 yılı birinci Danışma Kurulu toplantısı 18.01.2024 tarihi saat 14.00’te gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA toplantı başlangıcında 2023 yılı ikinci altı aylık süreçte yaşanan gelişmeler ile ilgili sunum yaptı. Sunumda akreditasyon süreçleri, bilimsel yayın çalışmaları, sosyo-kültürel etkinlikler, düzenlenen uluslararası sempozyum vb. gelişmeler hakkında bilgi verildi. Ayrıca 2024-2028 Birim Taslak Stratejik Planı danışma kurulu üyelerine tanıtılarak görüş ve önerileri alındı. Toplantıda, Birim Stratejik Planından çıkarılması planlanan “PG2.2.3. Özel sektör tarafından desteklenen proje sayısı” adlı hedef kartının yeniden eklenmesi, “PG1.2.2. Akredite olan program sayısı” 2024 yılı hedefinin “1” den “2” ye çıkarılması, “PG2.3.3. Öğretim elemanlarının katılım sağladığı bilimsel etkinlik sayısı” adlı performans göstergesi hedeflerinin artırılarak yeniden düzenlenmesi ve birime özgü olarak “PG3.2.6. Öğretim elemanlarının kurum dışı yazdığı rapor ve yaptığı danışmanlık sayısı” adlı performans göstergesinin eklenmesi önerildi.

Toplantı sonunda Danışma Kurulu üyeleri tarafından yapılan önerilerin Fakülte Kurulunda görüşülmesine karar verildi.