Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Son yıllarda ortaya konulan başarılarla Türkiye’nin en hızlı yükselen yükseköğretim kurumları arasında yer alan Bartın Üniversitesinde, IV. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği kapsamında “Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni” gerçekleştirildi. Bu kapsamda Bartın Üniversitesi tarafından 2020 yılında uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde en çok yayın yapan ve en yüksek etki değerli dergilerde yayın yapan öğretim elemanlarına “Akademik Performans Ödülü” Elmas, Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere 4 kategoride verildi. Bu kapsamda, Gümüş kategoride, Orman Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL 2. ve Dr. Sinan KAPTAN 10., Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Ahmet CAN 4. ve Prof. Dr. Deniz Aydemir 9. olmuştur. Ayrıca, 2020 yılında kurum dışı fonlarca desteklenen, 12 ay ve 12 aydan uzun olan projelerin yürütücülüğünü yapan öğretim elemanlarına da başarı belgeleri verildi. Bu kapsamda, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Gökhan Gündüz ödül almıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.