Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Birsen DURKAYA Başkanlığında Araştırma görevlileri ve öğretim üyeleri ile 14.06.2024 tarihinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının genel bir değerlendirilmesi yapıldı. Üniversitemiz Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi kapsamında " Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları " alanında Üniversitemiz ihtisaslaşma alanına yönelik anahtar kelimelerin yayın, proje ve eğitim süreçlerinde kullanılması gerekliliği hakkında bilgi verdi.

Öğretim Üyeleri ile Araştırma görevlilerinden, bilimsel çalışmaları konusunda daha gayretli olmalarını ve projelere ağırlık vermelerini istedi.
  • Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

• Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

• MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

• Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

• Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

• Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

• Orman Fakültesi, Bartın Budakdüzü İlkokulundan minik ziyaretçilerini ağırladı.

• Ukrayna Ulusal Ormancılık Üniversitesi Orman Makineleri Departmanı Akademisyenlerinden Fakültemize Ziyaret