Atama

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Orman Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Deniz AYDEMİR Profesör olarak atanmıştır. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

• Prof. Dr. Erdoğan ATMIŞ XV. Dünya Ormancılık Kongresine Katıldı.

• Fakültemiz Öğrencilerine TÜBİTAK 2209 Projeleri kapsamında Teşekkür Belgesi Verildi.

• Fakültemiz Mezunları ile Öğrencilerimiz Buluştu.

• Fakültemiz Mezunları Öğrencilerimizle Buluşuyor

• TÜBİTAK 2209 Öğrenci Projelerinde Büyük Başarı Elde Edildi.

• Bartın Orman Fakültesi ve Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü İşbirliğiyle Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Öğrencileri Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Bilimsel Teknik Gezi Düzenledi

• Fakültemiz mezunlarına ve öğrencilerine yönelik çevrimiçi etkinlik 15 Mayıs 2022 tarihinde düzenlendi.

• Yenilikçi Eğitim Programı Olan Toprak Etiği Eğitim Projesi Etkinliğine Katılım Sağlandı