Bartın Orman Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

2024-2025 Akademik Yılında Fakültemiz Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Orman Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri için oryantasyon eğitimi gerçekleştirdi.
Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA, birim ve bölüm yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım sağladı.
Oryantasyon eğitimi, yeni öğrencilerimizin üniversite yaşamına daha kolay adapte olmalarını sağlamak, bölüm hakkında bilgi vermek ve akademik süreçleri tanıtmak amacıyla düzenlendi. Eğitimde, üniversitemizin ve fakültemizin fiziki ve sosyal yapısı, eğitim programları, öğrenci hakları ve sorumlulukları, çift ana dal, yan dal, öğrenci değişim programları, öğrencilerle ilgili mevzuatlar, akademik danışmanlık ve destek hizmetleri ile sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında detaylı bilgi verilmiştir.
Oryantasyon programının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA tarafından, bölümlerimize ilk üç sırada yerleşen öğrencilerimize “TEBRİK” ve fakültemiz bölümlerini birinci sırada tercih eden öğrencilerimize “TEŞEKKÜR” belgeleri takdim edilmiştir.
Dekan DURKAYA, yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu süreçte edinecekleri deneyimlerin, akademik ve kişisel gelişimleri için önemli olduğunu vurguladı. Yeni öğrencilerimizin üniversite hayatına güzel bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bu eğitimde, öğrencilere destek olacakları mesajını verdi.
Bartın Orman Fakültesi olarak, ailemize yeni katılan tüm 1. sınıf öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.
  • Fakültemizde, TÜBİTAK 2209-A–B- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim düzenlendi.

• Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

• Bartın Orman Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizden Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Ayla ÇETİN DİNDAR’a Hayırlı Olsun Ziyareti

• BARÜ’nün projesiyle endüstriyel atıklardan enerji depolama cihazları üretilecek.

• Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.