Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

Bartın Orman Fakültesi kalite ve akreditasyon alanında yürüttüğü çalışmalar neticesinde Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akredite edilmeyi başardı.

MÜDEK; akreditasyon süreci boyunca Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Programlarını eğitim öğretim, araştırma geliştirme, fiziki altyapı, laboratuvar olanakları, akademisyen niteliği şeklinde farklı ölçütlere göre incelemeye tabi tuttu. Yapılan değerlendirmeler neticesinde Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği programlarımız 2 yıl süreyle akredite edildi.

Böylece Bartın Orman Fakültesi programları; akreditasyon belgesi ile edinilen EUR-ACE etiketi alarak uluslararası yüksek standartlara sahip olduklarını tescilledi.

Bartın Orman Fakültesi programlarının akreditasyon süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA, “Bartın Orman Fakültesi kalite süreçlerinin tabana yayılmasını sağlayarak emek yoğun bir çalışma sonucunda hak edilmiş bir başarı yakalamıştır. Bu kapsamda sürece inanarak çok yoğun çaba gösteren başta Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Tuğrul Varol, Prof. Dr. Bülent Kaygın ve Bölüm Başkan Yardımcılarımız ile emeği geçen tüm akademik ve idari insan kaynağımıza teşekkür ederim. Akreditasyon sürecinde her zaman yanımızda olan ve destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
  • Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

• Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

• MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

• Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

• Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

• Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

• Orman Fakültesi, Bartın Budakdüzü İlkokulundan minik ziyaretçilerini ağırladı.

• Ukrayna Ulusal Ormancılık Üniversitesi Orman Makineleri Departmanı Akademisyenlerinden Fakültemize Ziyaret