Bartın Orman Fakültesi ve Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü İşbirliğiyle Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi.

Bartın Orman Fakültesi ve Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü işbirliğiyle 14 Mayıs 2022 tarihinde Bartın’ın Ulus ilçesine doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN tarafından davet edilen grubumuza Ulus Belediyesinde çay ve simit ikram edildi. Ulus Kocagöz Konağı ve Ağaköy Tahnit Müzesini gezdikten sonra grubumuza Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü tarafından öğle yemeği ikram edildi. Drahna vadisinden Ulukaya şelalesine yapılan 3 km doğa yürüyüşünün ardından etkinlik sona erdi.

• BARÜ’nün projesiyle kozalaklar katma değeri yüksek ürünlere dönüşecek

• 2024 yılının ilk Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

• Öğrencilere Yönelik Etkinlik Düzenlendi.

• Başsağlığı

• Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü Dendrometri ve Orman Amenajmanı Esasları dersleri kapsamında arazi uygulamaları gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Başarısı Teşekkür Belgeleri ile Kutlandı.