Dekanımız İklim Değişikliği Sürecinde Orman Yangınları Çalıştayı'na katıldı

"Fakültemiz Dekanı Birsen Durkaya İklim Değişikliği Sürecinde Orman Yangınları Çalıştayı'nın açılış törenine katıldı. Tören sonrasında Orman Genel Müdürü Sayın Bekir Karacabey ile Fakültemiz ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu. Görüşmeler sırasında Orman İdaresi ve Planlama Daire Başkanı Sn. Murat Çevirme ve İzin İrtifak daire Başkanı Sn. Ahmet Köle de hazır bulundu."