Dekanımız Prof. Dr. Birsen DURKAYA başkanlığında Orman Fakültesi öğrencileri ile ikinci toplantı gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA başkanlığında Orman Fakültesi öğrencileri ile yoğun katılımlı ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantının odak noktasında “TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” vardı. Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ayhan ATEŞOĞLU öğrenci projelerinin hazırlanma, değerlendirilme ve sonuçlandırılma süreçleri hakkında sunum yaptı. Toplantı sonunda öğrencilerin soruları Dekan DURKAYA ve PTO Genel Koordinatörü ATEŞOĞLU tarafından cevaplandırıldı. Dekan DURKAYA “Öğrencilerle yapılan toplantılarımız devam edecek. Öğrencilerimize proje kültürünü benimsetmeye gayret edeceğiz. Proje yapma sürecine giren öğrencilerimizi yakından takip ediyoruz ve bu süreçte onlara her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

• Öğrencilere Yönelik Etkinlik Düzenlendi.

• Başsağlığı

• Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü Dendrometri ve Orman Amenajmanı Esasları dersleri kapsamında arazi uygulamaları gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Başarısı Teşekkür Belgeleri ile Kutlandı.