Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Fakültemiz Fakülte Kurulu Toplantısı, 07 Ekim 2024 tarihinde Dekan Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA başkanlığında yapıldı. Toplantıya Fakülte Kurul Üyeleri ile Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrenci temsilcileri katıldı.
Toplantıda, öğrenci temsilcileriyle görüş alışverişi yapılarak ders memnuniyet anketlerinin sonuçları değerlendirildi. Öğrenci temsilcileri 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi işleyişi,Yerleşkeye ulaşım ve Ağdacı Yerleşkesi sosyal alanlarının artırılması ile ilgili görüş ve önerilerini iletti.
  • Fakültemizde, TÜBİTAK 2209-A–B- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim düzenlendi.

• Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

• Bartın Orman Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizden Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Ayla ÇETİN DİNDAR’a Hayırlı Olsun Ziyareti

• BARÜ’nün projesiyle endüstriyel atıklardan enerji depolama cihazları üretilecek.

• Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.