Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Birsen DURKAYA Başkanlığında Kestane Çalıştayı Toplantısı Yapıldı.

Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Birsen DURKAYA Başkanlığında Kestane Çalıştayı Toplantısı yoğun katılımlı gerçekleşti. Toplantıya Orman Mühendisliği Bölümü ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları katıldı. Toplantıda, Kestane Çalıştayında sunulması muhtemel konular üzerinde fikir alış verişi yapıldı.

Dekan DURKAYA “Fakülte olarak çalıştay ve sempozyum gibi iç ve dış paydaşlarımınızın katılım sağlayacağı etkinlikleri önemsiyoruz. Bu bağlamda Kestane Çalıştayımıza özel ve kamu kuruluşlarından katılım sağlayacak kişilerle öngörüşmeler yapılmıştır. Bütünleşik Bölgesel Kalkınmaya Yönelik olarak düzenlenen Kestane Çalıştayından sonra diğer tali ürünler ile ilgili de Çalıştaylar düzenlemeyi planlıyoruz. Ayrıca yapmış olduğumuz çalıştayların Ar-Ge projelerine altlık oluşturacağı kanaatindeyim.” dedi.

• Bartın Orman Fakültesi öğrencilerinin proje başarısı