Fakültemiz Öğretim Elemanlarına MÜDEK Akreditasyon Süreci Hakkında Bilgi Verildi.

Fakültemiz Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümlerinin MÜDEK akreditasyon başvuru süreci hızla devam etmektedir. Bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Yücel ÖZMEN ve Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Erhan ÇALIŞKAN tarafından 21 Ekim 2022 tarihinde Fakültemiz Öğretim Elemanlarına ayrıntılı sunum yapılmıştır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA “sunumlarından dolayı Prof. Dr. Yücel ÖZMEN ve Prof. Dr. Erhan ÇALIŞKAN’a teşekkür ederim. Her aşamasını yakından takip ettiğimiz kalite süreçlerinin en önemli bileşenlerinden bir tanesi de akreditasyondur. Fakültemizin ulusal ve uluslararası platfomlarda saygınlığını artırmak ve konumunu yükseltmek amacıyla akreditasyonu benimsiyor ve önemsiyorum. Bu süreçte bölümlerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü desteği vermeye hazırız. Fakültemiz bölümlerinin akreditasyon süreçlerini yakından takip eden Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr Orhan UZUN’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.