Fakültemiz Öğretim Elemanlarına Stratejik Plan Amaç ve Hedeflerine İlişkin Risklerin Belirlenebilmesi Amacıyla Eğitim Verildi.

Fakültemizce stratejik amaç ve hedeflere ulaşma yolunda karşılaşılabilecek mevcut veya yeni oluşan risklerin tespit edilmesi, değerlendirilmesi ve yönetilmesi ile stratejik plan amaç ve hedeflerini etkileyecek risklerin analiz edilmesi amacıyla Birim Risk Belirleme ve Analiz Komisyonu ile Birim İç Kontrol İzleme ve Yönlendirme Komisyonlarında görev alan öğretim elemanlarına Üniversitemiz İç Denetçisi Mehmet KARA tarafından eğitim verildi.