Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

Fakültemizde uzun yıllardır Fakülte Sekreteri olarak görev yapan Refik ÜNVER, yeni görevi olan Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanmasının ardından görevini Üniversitemizde Genel Sekreterlik Biriminde Şube Müdürü olarak görev yapan Hülya ERSAL’a devretti.

Devir teslim töreni, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Dekanımız Prof. Dr. Birsen DURKAYA, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Şahin PALTA, Doç. Dr. İsmail ÖZLÜSOYLU’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

Törende Sayın Rektörümüz ve Dekanımız Refik ÜNVER'e fakültedeki katkıları için teşekkür ederek, Hülya ERSAL'a da yeni görevinde başarılar diledi. Fotoğraf çekimlerinin ardından tören son buldu.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

• Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

• MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

• Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

• Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

• Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

• Orman Fakültesi, Bartın Budakdüzü İlkokulundan minik ziyaretçilerini ağırladı.