Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına vekaleten atanan Prof. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR’a Bartın Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şahin PALTA, Doç. Dr. İsmail ÖZLÜSOYLU ve Fakülte Sekreteri Hülya ERSAL tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Fakültemiz adına gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, Dekan DURKAYA Bartın Orman Fakültesi olarak Dekan ÇETİN DİNDAR’a yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.
Dekan ÇETİN DİNDAR, gösterilen nazik ziyaret için teşekkür ederek, yeni görevinde fakülteler arası işbirliğini güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti.
  • Fakültemizde, TÜBİTAK 2209-A–B- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim düzenlendi.

• Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

• Bartın Orman Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizden Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Ayla ÇETİN DİNDAR’a Hayırlı Olsun Ziyareti

• BARÜ’nün projesiyle endüstriyel atıklardan enerji depolama cihazları üretilecek.

• Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.