image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı açılış toplantısı, Dekan Prof. Dr. Birsen DURKAYA başkanlığında, fakültemiz öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, fakültemizin mevcut durumu ve yeni eğitim-öğretim yılı için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde ele alındı.

Dekan Prof. Dr. Birsen DURKAYA, toplantının açılışında akademik kurul toplantısının amacını açıkladı, fakülte olarak mevcut durumumuzu değerlendiren bir sunum yaparak yeni dönemde neler yapılması gerektiğine dair bilgiler verdi. Toplantıda gündem maddeleri arasında YKS taban puanları, öğrenci ders memnuniyet anketleri, Akademik danışmanlık işlemleri, Bartın Üniversitesi'nin yurt içi ve yurt dışı bilimsel etkinliklere katılımını destekleme yönergesindeki son değişiklikleri ve Üniversite Senatosu tarafından belirlenen anahtar kelimelerin özellikle Q1-Q2 kategorisindeki dergilerde yayınlanan makalelerde, ders izlencelerinde ve proje başvurularında kullanılmasının önemi hakkında bilgi verdi.

Dekan DURKAYA, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan tercih rehberinde TÜBİTAK- 2209 A-B öğrenci projelerinde fakültemizin Türkiye genelinde üçüncü sırada yer aldığını belirterek, bu başarının sürekliliği için yoğun bir şekilde çalışılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu yıl Üniversitemiz tarafından düzenlenen Ar-Ge proje pazarında özellikle ürüne dayalı ve görsel nitelikte ürünlerin sunulmasının önemini dile getirdi.

Fakültemizin görünürlüğünü artırmak ve resmi tanınırlığını güçlendirmek adına web ve sosyal medya hesaplarının düzenli takibinin önemini vurgulayan Dekan DURKAYA, görünürlüğün artırılmasının bölümlerimizin tercih edilebilirliğini de olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Dönem başında ders dosyalarının ve ders bilgi paketlerinin güncellenmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantının sonunda Prof. Dr. DURKAYA, fakültemizin daha yüksek seviyelere ulaşması için yapılması gerekenler hakkında öğretim elemanları ile görüş alış verişi yaptıktan sonra katılımcılara teşekkür etti ve toplantı sona erdi.
  • Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

  • Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

  • Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

  • Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

  • MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

  • Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

  • Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

  • Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

  • Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.