Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı öncesi idari insan kaynağımızla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Şahin PALTA ve Doç. Dr. İsmail ÖZLÜSOYLU, Genel Sekreter Yardımcımız Refik ÜNVER ve BOF Fakülte Sekreterimiz Hülya ERSAL ile birlikte idari kadromuzun değerli üyeleri katıldı.

Dekan DURKAYA, kahvaltı sırasında, mevcut uygulamalarla ilgili idari personelin görüşlerini aldı ve yeni dönem için hazırlıklarımızı gözden geçirmek adına gelişen ihtiyaçlara yönelik önerileri değerlendirdi.

Dekan DURKAYA, kahvaltı gibi organizasyonların, idari insan kaynağımızla güçlü işbirliğimizi pekiştirdiğini, personeli motive ettiğini ve aidiyet duygusunu artırdığını ifade ederek yeni akademik yılın başarılı ve verimli geçmesini temenni etti.

• BARÜ’nün projesiyle endüstriyel atıklardan enerji depolama cihazları üretilecek.

• Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

• Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

• MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

• Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

• Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.