Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Birsen DURKAYA, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Şahin PALTA, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Bülent KAYGIN, Prof. Dr. Tuğrul VAROL, Orman Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökçe GENÇAY ve Fakülte Sekreteri Hülya ERSAL Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'i makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.

Sayın Refik ÜNVER bu nazik ziyaret ve destek için Dekanımız Prof. Dr.Birsen  DURKAYA ve Hocalarımıza teşekkürlerini sundu.
  • Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

• Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

• MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

• Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

• Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

• Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

• Orman Fakültesi, Bartın Budakdüzü İlkokulundan minik ziyaretçilerini ağırladı.