Orman Fakültesi Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

11 Şubat 2020 Salı günü saat 14:30'da Orman Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Akademik Kurul, Orman Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR'ın sunumuyla başlamıştır. Akademik personelin de çeşitli konularda fikir ve görüşleriyle katkı sunduğu kurul toplantısı üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan Uzun'un sunum ve konuşmasıyla sonlanmıştır.
  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

• Prof. Dr. Erdoğan ATMIŞ XV. Dünya Ormancılık Kongresine Katıldı.

• Fakültemiz Öğrencilerine TÜBİTAK 2209 Projeleri kapsamında Teşekkür Belgesi Verildi.

• Fakültemiz Mezunları ile Öğrencilerimiz Buluştu.

• Fakültemiz Mezunları Öğrencilerimizle Buluşuyor

• TÜBİTAK 2209 Öğrenci Projelerinde Büyük Başarı Elde Edildi.

• Bartın Orman Fakültesi ve Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü İşbirliğiyle Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Öğrencileri Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Bilimsel Teknik Gezi Düzenledi

• Fakültemiz mezunlarına ve öğrencilerine yönelik çevrimiçi etkinlik 15 Mayıs 2022 tarihinde düzenlendi.

• Yenilikçi Eğitim Programı Olan Toprak Etiği Eğitim Projesi Etkinliğine Katılım Sağlandı