Orman Fakültesi, Bartın Budakdüzü İlkokulundan minik ziyaretçilerini ağırladı.

Bartın Budakdüzü İlkokulu 2. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri ve okul müdürü Erdal Akman eşliğinde Bartın Orman Fakültesini ziyaret etti.

Doç. Dr. Sezgin Koray Gülsoy eşliğinde Orman Endüstri Mühendisliği bölümü Lif ve kağıt laboratuvarında kağıt üretimi ve geri dönüşüm hakkında bilgi alan öğrenciler, daha önce biriktirdikleri kalemtras atiklarindan nasil kağıt üretildigini uygulamalı olarak görme fırsatı da buldu. Devaminda Orman Fakültesi binasını gezen meraklı minikler Prof.Dr. Zafer Kaya Herbaryumu ve Entomoloji Örnek Odasında Doç. Dr. Yafes Yıldız ve Arş. Gör. Esra Pulat tan farklı bitki ve böcek türleri hakkında bilgi aldı.
  • Fakültemizde, TÜBİTAK 2209-A–B- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim düzenlendi.

• Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

• Bartın Orman Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizden Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Ayla ÇETİN DİNDAR’a Hayırlı Olsun Ziyareti

• BARÜ’nün projesiyle endüstriyel atıklardan enerji depolama cihazları üretilecek.

• Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.