Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Hasan TÜRKYILMAZ Fakültemizde Seminer Sundu.

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Hasan TÜRKYILMAZ 22 Aralık 2022 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA’yı ziyaret etti. Daha sonra Ağdacı Yerleşkesi ev sahipliğinde “Ormancılık Mesleğimizin Geleceği ve İstihdam Modelleri” konulu semineri sundu. Seminer Fakültemiz öğrencilerinin ve Öğretim üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerimiz Sayın Hasan TÜRKYILMAZ’a Orman Mühendisliği Mesleğinin geleceği ile ilgili sorular sordu. Seminer sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Birsen DURKAYA ile Orman Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi ve Orman Mühendisleri Odası Bartın Orman Fakültesi Temsilcisi Prof. Dr. Sayın Azize TOPER KAYGIN tarafından Sayın Hasan TÜRKYILMAZ’a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.