"Sürdürülebilir Enerjide Biyorafineri Teknolojileri” alanında COST Programına dâhil oldular

Fakültemizden 3 öğretim elemanı ve bir doktora öğrencisi Üniversitemizin ihtisaslaşma alanındaki çalışmalarına da katkılar sağlayacak COST Programına Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atandılar.

Fakültemiz Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Ayben Kılıç Pekgözlü, Doç. Dr. Sezgin Koray Gülsoy ve Arş. Gör. Esra Ceylan ile YÖK 100/2000 Doktora Öğrencisi Özge Özgürlük COST Programının “CA20127 Waste Biorefinery Technologies for Accelerating Sustainable Energy Processes” aksiyonuna Çalışma Grubu Üyesi (WG) olarak atandılar.

Prof. Dr. Ayben Kılıç Pekgözlü, Doç. Dr. Sezgin Koray Gülsoy ve Doktora Öğrencisi Özge Özgürlük aksiyonun “WG1: Raw Materials for Waste Biorefineries” çalışma grubunda Arş. Gör. Esra Ceylan ise “WG2: Biorefinery Technologies” grubunda çalışmalar yürütecekler.