TÜBİTAK 2209 Öğrenci Projelerinde Büyük Başarı Elde Edildi.

Fakültemiz TÜBİTAK 2209 Öğrenci Projeleri ile 2021 yılı 2. döneminde, 29 adet 2209-A ve 1 adet 2209-B Projesi ile başvuru yaptı. Fakültemiz öğrencileri tarafından başvurulan projelerin hepsi kabul edilerek %100 başarı elde edildi. Bartın Orman Fakültesi kabul edilen 30 adet TÜBİTAK 2209 öğrenci projesiyle Orman Fakülteleri arasında birinci oldu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA “ Birlikte Başarıyoruz Mottosu ile emeği geçen tüm hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarımızın devamını diliyorum. Her zaman yanımızda olarak bizlere destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.