Fakültemizde, Proje ve Teknoloji Ofisi Koordinatörlüğünde Öğr. Gör. Dr. Erkan AKSOY ve Öğr. Gör. Burak BODUR'un sunumlarıyla, üniversite öğrencilerini araştırma yapmaya teşvik eden “TÜBİTAK 2209-A–B- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim düzenlendi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA'nın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, öğretim elemanları ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Eğitimde, öğrencilere TÜBİTAK 2209-A-B projelerinin farkları, proje hazırlama süreçleri, proje başvuru formları ve önceki başarılı projeler hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Öğrencilerin projelere başvurmaları için gerekli yönlendirmeler yapıldı.
Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği eğitim, öğrencilere proje üretme ve geliştirme konusunda önemli bir destek sundu. Prof. Dr. Birsen DURKAYA, öğrenci projelerinde Ülke genelinde sağladığımız başarımızı sürdürülebilir hale getirebilmek için bu tür eğitimlerin önemine vurgu yaptı. PTO’ya ve eğitimdeki katılımcılara teşekkür eden Dekan DURKAYA, “Fakültemiz, öğrencilerimizi bilimsel araştırma yolculuklarında desteklemeye devam edecektir.” dedi.
  • Fakültemizde, TÜBİTAK 2209-A–B- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında eğitim düzenlendi.

• Fakülte Kurulu Toplantısı Yapıldı.

• Bartın Orman Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemizden Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sayın Ayla ÇETİN DİNDAR’a Hayırlı Olsun Ziyareti

• BARÜ’nün projesiyle endüstriyel atıklardan enerji depolama cihazları üretilecek.

• Fakültemiz Yönetimi 2024-2025 Akademik Yılı Öncesi İdari İnsan Kaynağımızla Kahvaltı Yaptı.

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı Gerçekleşti.

• Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.