Ukrayna Ulusal Ormancılık Üniversitesi Orman Makineleri Departmanı öğretim üyeleri Assoc Prof. Dr. Natalia Shevchenko, Prof. Dr. Oleh Machuha, Asoc. Prof. Dr. Oleh Stryanivsky Fakültemiz öğrencilerine Orman Makineleri ve Teknolojisi hakkında bilgiler verdiler. Öğretim üyelerine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA, Prof. Dr. Hüseyin SİVRİKAYA, Prof. Dr. Ayhan ATEŞOĞLU, Doç. Dr. Saadettin Murat ONAT tarafından Orman Mühendisliği ve Orman Endüstrisi Mühendisliği programlarımızın tanıtımı yapıldı.
  • Fakültemizin 2. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Genel Sekreter Yardımcısı Refik ÜNVER'e Hayırlı Olsun Ziyareti

• Fakültemizde Görev Devir Teslim Töreni

• MÜDEK (Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Belgeleri Takdim Edildi.

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Üst Sıralarda Yer Aldı.

• Fakültemiz 3. Orman Oyunları Olimpiyatında Birinci!

• Bartın Orman Fakültesi Programları MÜDEK’e akredite olmayı başardı.

• Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

• Orman Fakültesi, Bartın Budakdüzü İlkokulundan minik ziyaretçilerini ağırladı.

• Ukrayna Ulusal Ormancılık Üniversitesi Orman Makineleri Departmanı Akademisyenlerinden Fakültemize Ziyaret